Springen naar de zon

Springen naar de zon is geschreven in opdracht van Viore, http://www.viore.org/contact Springen naar de zon Ik wil springen naar de zon Mijn haren voelen in het water Mijn lichaam koesteren in de toppen van de bomen ruizen Als ik op sta vaar ik mee op een stroom van geleurde bloemen die mijn ziel aanraken als nooit tevoren Zodat de lente uit z’n vel springt met mij erbij In het park waar de koningsvijver een keizer wordt Geniet ik Ik fluister Hey Hey… ik ben er…… Ik wil mijzelf op handen dragen Mijn huid proeven naar mijn schouders luisteren Mijn ogen laten glanzen Ik roep, Hey! Ik ruik de schemer en kondig een nieuwe tijd aan Zonder verwachting Ik kijk wel uit! Kijk uit naar alles wat nog geboren wordt Al was ik het zelf….. En ik roep Hey, ik ben er weer! Pierik l’Istelle 2012

29. maart 2012 by admin
Categories: 2012, Autonoom werk, Samenwerking | Reacties uitgeschakeld voor Springen naar de zon