Het huis in 2012

Vervolg op Art Place in a Suitcase Het huis heeft weer nieuwe bezoekers, ‘de scheur in de muur’ is weg. Het kunstwerk is een transfer op linnen in vijf delen, klaar om ergens geëxposeerd te worden. Nu zijn de vloeren het kunstwerk, uitgevoerd met hout en tegels in een bijzondere vorm. De kleuren zijn zachter, aan de voorkant is meer ruimte, aan de achterkant heeft de werkkamer een lounge gekregen. Het atelier heeft een andere werktafel, de keuken is verandert in zuidelijke sferen! De nieuwe tijdelijke bewoners, Jaimy zij studeert aan de kunstacademie in Den-Haag, en Robin, student Kunstgeschiedenis aan de UvA, hebben er weer een heel andere plek van gemaakt. Voor mij is de achterkant opnieuw ingevuld, er wordt gewerkt aan een nieuw project ; ‘Dutch Art Chambers’. Foto’s bij autonoom werk op deze site.

20. juli 2012 by admin
Categories: 2012, Community Art, Projecten | Reacties staat uit voor Het huis in 2012