Reiken naar de Zon

//

Maatschappelijke en economische ontwikkelingen in het de overheid en zorgsector, verhogen de werkdruk. Werknemers hebben behoefte aan momenten waarop ze opnieuw kunnen ervaren waar hun passie en gedrevenheid zit. Waarom kiezen ze voor deze sector? Leidinggevende ervaren de noodzaak hierop een antwoord te hebben. Managers binnen deze sector zoeken naar een aanbod dichtbij hun teams. In de workshop ’Reiken naar de zon’, wordt in beide behoefte voorzien. De werknemer ervaart op een positieve manier zijn of haar oorspronkelijke motieven. De leidinggevende biedt een nieuwe kans dit te ontdekken.


Zon
Zorg voor jezelf, zelfvertrouwen, zonder aarzeling, zorgvuldig, zuiver,….
Openhartig, oorsprong, onderzoek, ontwikkeling, overgave,……………….
Nieuw, nooit gedacht, naar de toekomst, natuurlijk, nobel,…………………..

Onze Werkwijze
In een eendaagse workshop met maximaal twaalf deelnemers en twee trainers kom je door middel van creatieve werkvormen tot nieuwe inzichten. Na iedere korte of langere sessie zijn er momenten van introspectie en reflectie. Er wordt individueel aan de opdrachten gewerkt, de groep leert hierna van en met elkaar. Muziek, beweging en beeld, vormen de basis van de workshop.


Aan het eind van de workshop kun je:
je unieke kracht, herkennen, erkennen en naar buiten brengen.
Je verbinden met je persoonlijke kracht en energie.
Vanuit bewustzijn je kwaliteiten in je werk beter in zetten.

Ervaar je Vitaliteit!

De creatieve professionals;
Pierik l’Istelle is opgeleid als Dans/Theatermaker en is een aanzienlijke periode werkzaam geweest in het onderwijs. Als directeur van een Middelbare school in Amsterdam heeft zij veel expertise opgebouwd in het werken met teams. Vanuit deze ervaring heeft zij samen met Marina Kortenbout dit aanbod ontwikkeld, waarbij ze gebruik maakt van haar oorspronkelijke vak Dans. Haar expertise is luisteren naar het lichaam en werken met de fysieke verbeeldingskracht.

Marina Kortenbout is Beeldend Kunstenaar en psycholoog. Zij wordt gedreven door haar interesse om bij mensen met wie ze werk het onzichtbare tastbaar te maken. Marina zij zet kunst en creativiteit in om mens en maatschappij of het individu en zijn identiteit te verbinden. Zij is momenteel trainer bij van Eden en Partners.

Kosten Voor een workshop van twee dagdelen zijn de kosten € 1400,– ex btw voor een groep van maximaal twaalf deelnemers.

Locatie; In overleg.
Contact: dans@ongoing.nl/0647324960/020-6701449.