De Magie van het Masker in Water (land) Verbeeld

Aanbod

foto3

Een unieke dag in waterland: varend, op de wal, een workshop, een kunstobject, een heerlijke lunch! Een vakantiedag om de lente te vieren! Jezelf te vieren! plezier te hebben! Samen te zijn.

Wat gaan we doen?
We varen met schipper Anton vanaf het Haverak door Waterland naar de Broekermeerdijk. Onderweg vertelt Sylviahet verhaal van deze natuurlijke omgeving. De vogels, het land, het water, de andere zoogdieren die er wonen, de planten, alles wat Waterland rijk maakt aan Flora en Fauna.

foto foto2
En dan: Is er koffie,..in een mooie tuin, waar alles klaarstaat om te beginnen met een workshop; Masker maken. Pierik leert je, hoe je eigen gezicht verbeeld wordt in vorm en kleur. Geïnspireerd op de omgeving, maak je met bijzondere materialen uit deze natuur een prachtig kunstobject, van je eigen gezicht. Een uniek masker, van jou is er maar één! Ondertussen maken Aadje en Truusje een heerlijke lunch klaar. Na de lunch wordt het masker voltooid. IMG_1323

Programma
10.30 uur: De boot vertrekt.
11.30 uur: Aankomst in de tuin.
11.45 uur: Start workshop Masker maken.
13.00 uur: Lunch.
13.45 uur : Vervolg workshop Masker maken.
16.00 uur : Terugvaren naar het Haverak.


Wanneer? te boeken tot en met eind september 2014.
Kosten: € 75,- alles inbegrepen.
Verslag en foto’s voorgaande workshops:

24 mei: vriendendag.

IMG_1324

Opstappen op het Haverak
Pierik is al dertig jaar professioneel danseres en heeft sinds 2005 haar grenzen verlegd naar de beeldende kunst. Ze maakt choreografieën en creëert met diverse gezelschappen performances. Vanuit haar acteursopleiding is ze op het idee gekomen om maskers te maken, omdat ze datgene wat op het podium gebeurt wilt versterken met materiaal. ‘Mijn maskers gaan over de personages en de mensen zelf, over de karaktereigenschappen.’ Door het maken van een masker met Pierik ontwikkel je een nieuwe kijk op jezelf, want het masker wordt een soort biografie in vorm en kleur.

IMG_1326Meer weten? Over deze mooie dag? Download hier de flyer. Zelf een dag kiezen? Of meteen opgeven? Bel ons: 0647324960/0623671184. Of mail naar: dans@ongoing.nl

Sylvia, Aadje, Truusje, Anton, Pierik

Related posts:

Maskers maken op een bijzondere locatie
Buitenspel in de Baarsjes
Símbolo Mágico
De Magie van het Masker: 24 mei
Maskers

04. februari 2014 by admin
Categories: 2014, Aanbod, Agenda, Community Art, Onderwijs, Samenwerking | Tags: , , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply