Autonoom werk 2010

Vanaf januari 2010 pluk ik zinnen uit de lucht. Het zijn zinnen die mij opvallen in het voorbijgaan, gesprekken van voor mij onbekende mensen. De zinnen worden uit de oorspronkelijke context gehaald( want die is mij onbekend) opnieuw gezegd/verbeeldt. Ik maak gebruik van Aquarelpotloden en inkt. Steeds 4 teken/schilderingen op een zin. Januari: Ik zie u graag
    ik-zie-u-graag-1.jpg ik-zie-u-graag-2.jpg ik-zie-u-graag-3-3.jpg ik-zie-u-graag-4.jpg
Februari: Mag ik je aanraken mag-ik-je-aanraken-1.jpg mag-ik-je-aanraken-2.jpg mag-ik-je-aanraken-3.jpg mag-ik-je-aanraken-4.jpg Maart: Ik doe mijn ogen even dicht maart5.jpg ik-doe-mijn-ogen-even-dicht-3.jpg ik-doe-mijn-ogen-even-dicht-4.jpg ik-doe-mijn-ogen-even-dicht-5.jpg April: Don’t eat dont-eat-the-rabbit.jpg dont-eat-2.jpg dont-eat-3.jpg dont-eat-4.jpg Mei: Kan ik je bellen kan-ik-je-bellen.jpg kan-ik-je-bellen2.jpg kan-ik-je-bellen-3.jpg kan-ik-je-bellen-4.jpg Juni: So take a good look at my face so-take-a-good-look-at-my-face.jpg so-take-a-good-look-at-my-face-2.jpg so-take-a-good-look-at-my-face3.jpg so-take-4.jpg Juli: Logisch toch? logisch-toch1.jpg logisch-2.jpg logisch-toch-3.jpg logisch-4.jpg Augustus: I am an angel i-am-an-angel-augustus-1.jpg i-am-an-angel-aug-2.jpg i-am-an-angel-aug-3.jpg i-am-an-angel-aug-4.jpg September: Wie is Martin? wie-is-martin-september-1.jpg martin-5.jpg martin7.jpg martin-8.jpg Oktober: Ik ben somber vandaag oktober-1.jpg oktober-2.jpg oktober-3.jpg okt4.jpg November: acho tudo formidavel! nov1.jpg kopje-2-nov.jpg nov3.jpg nov4.jpg December: Waar is mijn wijn gebleven? dec1.jpg dec2.jpg dec3.jpg dec4.jpg

07. maart 2010 by admin
Categories: Autonoom werk | Leave a comment

Leave a Reply